čtvrtek 21. června 2012

Pár vtipů ke konci školního roku

Ukazuje Pepíček žákovskou tatínkovi a ten mu říká: „Co ty pětky?"

Pepíček na to: „Ale tati, to ty jsi říkal, že chlap musí mít koule!"

Vědomosti vaší dcery se rovnají nule; pro postup do vyššího ročníku je třeba, aby je minimálně zdvojnásobila.

Posluchači policejní akademie jedou vlakem. Jeden z nich soustředěně naslouchá klapotu kol, všimne si toho i velitel a ptá se ho, o čem přemýšlí. "Ale, šéfe, není mi jasné, proč ten vlak dělá klap, klap, klap, klap. "To je tak," přisedne si k němu velitel, "co je vlastně vlak? Lokomotiva a vagóny. Vagóny nás nezajímají, zůstává lokomotiva. Ta se skládá z vlastního stroje a tendru. Tendr nás nezajímá, zbývá stroj. To je parní válec a podvozek. Podvozek, to je rám a kola. Rám nás nezajímá, zbývají kola. Kolo je kruh, tedy pí er na druhou. Co je to pí, nevíme, er na druhou je čtverec, no a ten dělá to klap, klap, klap, klap.

Na Hradčanech stojí policajt a dívá se do dálky."Co to děláte?" ptají se turisti."Ale studuji dálkově právnickou fakultu."

Policista napomíná svého syna:"Nekuř Honzo, jsi na to příliš mladý!""Ale tati, i ty jsi byl páťák, když si začal kouřit!""To ano synku, ale tehdy mi bylo už šestnáct."

Jeden policajt střídá druhého na křižovatce a ptá se:"Tak co, jak bylo?""Ale dobrý, akorát se mě takový malý školáček ptal, jestli se Země otáčí okolo Slunce nebo Slunce okolo Země.""Ty vole, to je těžký, cos mu odpověděl?""Použil jsem rafinovanou vyhýbavou odpověď: „Jedeš pryč ty smrade jeden, nebo tě přetáhnu pendrekem!"

První třída byla na exkurzi na policejní stanici. Policajti jim všechno ukázali. Pepíček uviděl na stěně obrázky. „Co to je?""No to jsou fotografie zločinců, které všude hledáme.""Hm, a proč jste si je tady hned nenechali, když jste je fotografovali?"

Jdou dva policajti a najdou kostru."Co budeme dělat?" říká jeden."Doneseme ju k patologovi, ten pozná co s ní je! A převlečeme se aby nepoznal, že jsme policajti!" odpověděl mu ten druhý.A jak řekli, tak taky udělali. Došli k patologovi, ukázali mu kostru a ten jim povídá:"Vy jste policajti, žejo?""Jak jste na to přišel?" diví se oba policajti."No, pánové, tohle je kostra od kola!"

Policajt zapisuje bouračku: „pravá noha v přikopu, levá noha u svodidel, pravá ruka na volantu, levá v kufru, trup na střeše, hlava na poli.. hlava na poli? Franto, na poli, jaký „i"?Franta:"nevim". Policajt kopne do hlavy a píše dál: „hlava v přikopu…."

Letí policajt a prase ve vesmírné lodi. Oba mají přesně rozdělené úkoly! Prase má za úkol,až se rozsvítí červená kontrolka, stiskout červené tlačítko a vyslechnout další instrukce, policajt má za úkol při rozsvícení zelené kontrolky stisknout zelené tlačítko a rovněž vyslechnout istrukce! Tak letí,letí a najednou svítí červené tlačítko, prase zmáčkne kopýtkem červené tlačítko a slyší: „odpoj přídavné nádrže, vypni startovací motory a změň kurz na 5-2-3§! Policajt se vyděsí jaké úkoly čekají na něho,když prase dostalo tak náročné úkoly.Letí dál a najednou se rozsvítí zelená kontrolka, policajt tedy zmáčkne zelené tlačítko a poslouchá: „dej nažrat praseti a hlavně, probůh, na nic nesahej"!!!

 


Žádné komentáře:

Okomentovat